logo

Ontdek de huidvriendelijke kenmerken van Sanex

Verken ons unieke Dermo Active 3 complex dat in de drie belangrijkste behoeften van een gezonde huid voorziet.

 • Intense hydratatie*

  Sanex producten zijn samengesteld uit een combinatie van hydraterende bestandsdelen vergelijkbaar met die de huid van nature bevat. Deze hebben de eigenschap om het natuurlijke vocht van de huid vast te houden en watermoleculen aan te trekken om je huid glad, zacht en gehydrateerd te houden.

 • Bescherming

  Dermo Active 3 werkt mét de huid, niet alleen op de oppervlakte. Het levert essentiële en effectieve ingrediënten die je huid voeden, de eigen beschermingslaag verstevigen en je weerstand tegen potentiële schadelijke bacteriën verhoogd.

 • pH balans

  Sanex onderzoek heeft uitgewezen dat het pH niveau van een natuurlijke, gezonde huid gemiddeld 4.7 is. Bij het douchen met leidingwater of onaangepaste producten, verhoogt het pH niveau, waardoor schadelijke bacteriën zich kunnen ontwikkelen. Daarom hebben al onze producten een zure pH om de natuurlijke pH balans van de huid te helpen behouden.

 • Sanex is toegewijd om jouw huid gezond te houden. Onze producten gaan verder dan het creëren van een gezonde uitstraling. Ze komen echt onder de huidoppervlakte waar ze actief samenwerken met de natuurlijke processen van de huid en deze zo te ondersteunen bij het gezond functioneren.

 • Bioresponse
  Onze anti-transpirants met Active Bioresponse werken tegen geurveroorzakende bacteriën terwijl de natuurlijke bacteriële flora van de huid gerespecteerd blijft.

 • Sanex werkt met andere specialisten in huidverzorging samen om te garanderen dat de meest geavanceerde denkwijze wordt toegepast op onze producten. Al onze producten zijn goedgekeurd door dermatologen.

  *Intense hydratatie van de bovenste huidlagen