Hart voor een gezonde huid

ONZE BELOFTE

Hart voor een gezonde huid

Gezonde huid, iedere dag!

Gezonde huid, iedere dag!

Elke Sanex-formule voldoet aan de hoogste eisen. Onze producten zijn speciaal ontwikkeling voor dagelijkse hydratatie, doordat ze de natuurlijke gezonde balans van uw huid behouden.

Onze missie

Onze missie

In 1984 introduceerde Sanex als eerste een zeepvrije vloeibare douchegel en een alcoholvrije deodorant. Vandaag blijft Sanex innoveren om je effectieve, zachte huidverzorging voor het hele gezin te bieden.

Sanex Expert Skin Health Hydrating

Sanex keeps moving

Sanex werkt hard om u de kwaliteit en gemoedsrust te bieden die u verdient. Daarom test Sanex haar formules dermatologisch en innoveert Sanex haar producten en verpakkingen die het milieu minder belasten. Sanex houdt de hele toeleveringsketen nauwlettend in de gaten en monitort alle productieprocessen.

Sanex kiest zorgvuldig de ingrediënten en onderzoekt hun herkomst grondig. Zo zorgt Sanex voor de effectiviteit, veiligheid en duurzaamheid van al haar producten, inclusief haar douchegel en deodorant. Sanex vermindert de impact van haar verpakking door recyclebare verpakkingen in te zetten en gerecyclede materialen te gebruiken wanneer dat mogelijk is.

DERMATOLOGISCH GETESTS

Laat je huid stralen met Sanex, de veilige keuze voor een natuurlijk mooie huid.

MINDER GEURALLERGENEN

Ontwikkeld om het risico op allergische huidreacties te helpen verminderen.

Transparant

Transparant

Sanex is toegewijd aan transparantie en openheid. Daarom delen we openlijk onze ingrediënten en processen. We leggen ook de wetenschap achter hen uit, zodat onze klanten precies weten wat ze gebruiken. Daarnaast werken we samen met toonaangevende dermatologen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig en duurzaam zijn.

Sanex: uw huid, onze zorg

Sanex: uw huid, onze zorg

De huid is ons grootste orgaan en verdient de beste verzorging. Daarom gebruiken we bij Sanex alleen de ingrediënten die uw huid nodig heeft. We vermijden allergenen en testen onze producten keer op keer, om er zeker van te zijn dat ze veilig en effectief zijn.

Onze producten zijn aanbevolen door dermatologen en klinisch bewezen om het voordeel te ondersteunen dat ze bieden. We volgen ook nauwgezet de nieuwste wetenschappelijke kennis over ingrediënten en nemen onmiddellijk actie wanneer er twijfel bestaat over de gezondheids- of milieu-impact van een ingrediënt of proces.

Huidverzorging zonder geheimen

Huidverzorging zonder geheimen

De producten van Sanex zijn ontwikkeld om je huid te helpen haar natuurlijke pH-balans te herstellen. Om allergische reacties te minimaliseren, vermindert ons strenge parfumbeleid het risico op irritatie.

Waar kwaliteit en zachtheid samenkomen

Waar kwaliteit en zachtheid samenkomen

Sanex streeft ernaar om milde, veilige en effectieve huidverzorgingsproducten voor alle huidtypes te ontwikkelen. Onze strenge normen en ons parfumbeleid gaan verder dan de Europese regelgeving om ervoor te zorgen dat onze producten uw huid niet irriteren.

Alle Sanex-parfums bevatten zeer lage niveaus van de 26 allergenen die contactdermatitis kunnen veroorzaken. Deze allergenen zijn geïdentificeerd door de Europese Wetenschappelijke Adviesgroep voor Consumentenveiligheid (SCCS) van Cosmetica en Niet-voedselproducten. We gaan nog een stap verder door ook de concentraties van meer dan 89 bekende huidallergenen te beperken.