Toegewijd aan huidverzorging

ONZE EXPERTISE

Toegewijd aan huidverzorging

Gezonde huid voor ieder lichaam

Gezonde huid voor ieder lichaam

Elke huid is uniek. Het is het grootste orgaan en reflecteert wie je bent. Daarom is Sanex toegewijd aan huidverzorging en ontwikkelen we producten die je huid verwennen en beschermen.

Expertise binnen handbereik

Expertise binnen handbereik

Onze huidverzorgingsexperts geven je tips en adviezen over hoe je jouw huid en die van je dierbaren het beste kunt verzorgen. We bestuderen de nieuwste klinische onderzoeken en vertalen de bevindingen naar duidelijke, relevante feiten en nuttige adviezen die jij kunt begrijpen en toepassen.

Het delen van onze kennis over huidverzorging maakt onderdeel uit van onze missie om jou te helpen doen waar je goed in bent: voor jezelf en je dierbaren zorgen.

Ontdek je huidtype

Sanex geeft tips voor de beste huidverzorging.

DOE DE TEST

Kennis over huidverzorging: jouw sleutel tot een gezonde, stralende huid.

Jouw huid, je natuurlijke bescherming

Je huid als krachtige schild: Het vormt een barriere tegen UV-straling, vervuiling, bacteriën, virussen en andere schadelijke stoffen.

Je huid: een warme omhelzing voor je hele lichaam

Een gezonde huid heeft een constante lichaamstemperatuur van 37ºC. Je huid wordt in stand gehouden door transpiratie en de vernauwing en verwijding van de bloedvaten om ons op te warmen of af te koelen.

Je huid, jouw gevoelsorgaan

De huid is bedekt met receptoren, zodat we warmte en koude kunnen voelen. Het weerspiegelt onze stemmingen en is nauw verbonden met ons fysieke en emotionele welzijn.

 

Jouw huid, je natuurlijke schild

Onze huid is een essentieel onderdeel van ons immuunsysteem. Het kan infecties herkennen en ons immuunsysteem activeren. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen.

Je huid: een constante vernieuwing

Dagelijks worden dode huidcellen afgestoten en vervangen door nieuwe cellen. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen. Zelfs terwijl we slapen, is onze huid bezig met exfoliëren en vernieuwen.

HET BELANG VAN EEN GEZONDE HUID

De huid is een veerkrachtig orgaan, met meerdere lagen weefsel, collageen en klieren. Het is belangrijk om je huid gezond te houden met de beste huidverzorging zoals douchecrème, deodorant of anti-transpirant.

ARTIKELS

Ontdek meer