DAAG JEZELF UIT, NIET JOUW HUID

Zorgvuldig gecreëerd voor de huid van mannen

In ons assortiment van douche gels en antitranspirant deodorants voor mannen hebben we een reeks producten ontwikkeld om elke uitdaging die de dag je brengt, te doorstaan, terwijl je huid in topconditie blijft. terwijl je huid in topconditie blijft terwijl je huid in topconditie blijft. Of je nu op zoek bent naar een krachtige antitranspirant roll-on deodorant, een verfrissende body wash voor die energieke boost op veeleisende dagen, of een milde douchegel voor de gevoelige huid, je vindt de ideale oplossing binnen ons assortiment.

"De Sanex Men-lijn van douchegels is vakkundig ontworpen om te reinigen terwijl de juiste pH-waarde behouden blijft en mild is voor het microbioom van de huid, en Sanex Men antitranspiranten zijn samengesteld om zowel effectief als niet-irriterend te zijn voor de huid onder de oksels."

DERMATOLOOG ZAC HANDLER

BESCHERM EN RESPECTEER

Ga elke dag vol zelfvertrouwen tegemoet met Sanex Men Confidence. Onze reeks antitranspirant deodorants zonder alcohol* voor mannen biedt je de kracht om zelfs de meest veeleisende dagen het hoofd te bieden, met respect voor de gevoelige huid van je oksels. Ons assortiment bestaat uit een antitranspirant roll-on, een spray deodorant en een stick deodorant, zodat je de perfecte keuze kunt maken die aansluit bij jouw persoonlijke verzorgingsroutine. Met een 48-uurs bescherming tegen zweet en geur, sta je sterk in elke situatie zonder dat je wordt afgeremd.

*Bevat geen ethanol.

Huidverzorging begint bij elke douchebeurt. Het begint met het kiezen van de juiste douchegel voor mannen die je huid respecteert en beschermt. Ons assortiment mannen douchegels respecteert niet alleen de natuurlijke pH-waarde van je huid en bevat 0% sulfaten*, maar biedt ook 6-in-1 voordelen, waardoor je alles krijgt wat je nodig hebt in tijdens elke douche. Onze douchegels voor mannen kan gebruikt worden als body wash, gezichtsreiniger, shampoo, conditioner, scheergel en ook om je huid te hydrateren.

In ons assortiment vind je een douchegel voor mannen die uitstekende geurbescherming biedt, een die je beschermt tegen vervuiling en een douchegel voor de gevoelige huid. Alles wat je nodig hebt voor een veeleisende levensstijl.

*Bevat geen sulfaathoudende stoffen.

SANEX MEN SKIN HEALTH

ALLE PRODUCTEN

Beste routine voor je huidtype

Doe de huidtype test en ontdek hoe Sanex je huid gezond houdt.

DOE DE TEST