DERMO ANTI-TRANSPIRANTEN

Effectieve en zachte bescherming tegen geur en transpiratie voor een gezonde huid

Langdurige bescherming tot 48 uur lang die verzorgend en zacht voor je huid is.

Waarom Sanex Dermo Anti-transpiranten kiezen?

Anti-transpiranten die net zo hard werken als jij , en wel tot 48 uur bescherming bieden tegen geurtjes en zweet en de gezondheid van je huid respecteert.

Dankzij hun geavanceerde formule beschermen Dermo anti-transpiranten je niet alleen tegen zweet en geurtjes maar ook tegen irritatie en vlekken, zodat je je de hele dag fris, droog en zelfverzekerd voelt.

0% alcohol
0% siliconen

Bescherming die je huid respecteert

48 uur bescherming

Met Dermo anti-transpiranten voel je je de hele dag fris en zelfverzekerd. Voor langdurige bescherming met een geavanceerde huidvriendelijke formule die je huid respecteert.

De hele dag een fris gevoel

Het gebruik van Dermo anti-transpiranten is niet alleen maar voor bescherming tegen zweet en geurtjes, het is ook voor een frisse sensatie de hele dag lang. Dat frisse, schone gevoel dat een verschil kan maken in je dagelijkse leven.

Herstelt de natuurlijke pH waarde van de huid

De gezondheid van je huid is essentieel voor je welzijn. Daarom zorgen we er voor dat onze anti-transpiranten je effectieve bescherming bieden die tegelijkertijd je huid verzorgen door het risico voor irritaties te verkleinen.

Ontwikkeld met huidverzorgende ingrediënten

Als de natuurlijke balans van je huid verstoord is kan het een oncomfortabel gevoel veroorzaken. Door milde ingrediënten te gebruiken die niet irriteren, verzorgen onze anti-transpiranten je okselhuid zodat je je in alle opzichten comfortabel voelt.

Beste routine voor je huidtype

Doe de huidtype test en ontdek hoe Sanex je huid gezond houdt.

DOE DE TEST

Dermo Anti-transpiranten assortiment

rollers, sprays en sticks